duminică, 14 octombrie 2012

culori pentru pereti din dormitor,culori pentru sufragerie,living,culori pentru bucatarie,culori pentru baie,culori pentru hol,culori amenajari interioare ,culori renovari interioare


Culori si vopsele potrivite pentru casa ta.
Unul dintre cele mai importante elemente de finisaj interior, dar care ne face locuinta locuibila atunci cand nu vrem sa mai cheltuim prea mult este banala vopsea. Daca nu ne da mana sau nu ne place pur simplu sa ne acoperim peretii cu tapet sau lambruri, atunci apelam la varuri sau vopsele lavabile, mult mai ieftine si mai usor de aplicat si intretinut. E adevarat ca nu au acelasi efect artistic, dar….

 
Dufa-Deutek este unul dintre producatorii de vopsele ale caror produse sunt intalnite in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Ei ofera o gama larga de produse, pentru o serie de aplicatii.
Vopsele de dispersie pentru interior sunt o prima categorie. Oskar este o vopsea lavabila cu extraputere de acoperire si foarte usor de aplicat. Este recomandata pentru toate suprafetele de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton, etc. Pelicula umple foarte bine porii, este mata si permeabila la vaporii de apa. Este superlavabila si cu grad ridicat de alb.
Superweiss este o vopsea super alba pentru pereti interior. Este, deasemenea, recomandata pentru toate suprafetele de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton, etc. Ca si in cazul produsului Oskar, pelicula umple foarte bine porii, este mata si permeabila la vaporii de apa.
Euroweiss, vopsea lavabila pentru pereti interior, poate fi si ea folosita pentru toate suprafetele de baza minerale, umpland foarte bine porii, fiind mata si permeabila la vaporii de apa.
Eko Farbe este o vopsea lavabila economica si eficienta cu randament sporit. In plus are aceleasi calitati ca si cele de mai sus.
Vopsele pentru interior si exterior pe baza de latex sunt a doua categorie din portofoliul Dufa-Deutek. Mattlatex, recomandata pentru toate suprafetele de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton, confera un aspect mat matasos. In plus, pelicula umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa. Este foarte rezistenta la uzura si spalare fiind solutia ideala pentru spatiile intens circulate. Sistem recomandat: 1 strat grund Putzgrund Weiss; 1 strat finisaj Mattlatex.
            Glanzlatex, vopsea de interior si exterior pe baza de latex, confera un aspect lucios. Si ea poate fi aplicata pe toate suprafetele de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton etc. Sistem recomandat: 1 strat grund Putzgrund Weiss; 1 strat finisaj Glanzlatex.
            Seidenlatex, de asemenea vopsea de interior si exterior pe baza de latex are aspect semilucios matasos. Si aceasta poate fi folosita pe toate suprafetele de baza minerale, umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa. Este superlavabila, cu grad ridicat de alb. Sistem recomandat: 1 strat grund Putzgrund Weiss; 1 strat finisaj Seidenlatex.
            O ultima categorie este reprezentata de bazele pentru colorare, respectiv Oskar cu utilizare pentru interior, care se foloseste numai pentru masina de colorat.
            Dar acesta nu este singurul producator ale carui produse pot fi gasite pe rafturile magazinelor de prfil, astfel incat vom reveni asupra acestui subiect si in saptamanile urmatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu