luni, 24 septembrie 2012

Montat mocheta preturi manopera Bucuresti,montat plinta din mocheta, preturi amenajari interioare 2012-2013

Montat mocheta interior


amenajari exterioareMontajele de mocheta pot fi diferite in functie de tipul mochetei, al suportului pe care urmeaza sa fie montat cat si in functie de destinatia spatiului unde se va monta. Pentru fiecare gen de mocheta exista scule specializate pentru debitat, impins, forfecat si ciufulit, in asa fel incat imbinarile dintre straifurile de mocheta sa fie cat mai putin vizibile.

Mocheta se imparte in doua mari categorii: mocheta rola si mocheta in dale. Pentru fiecare dintre aceste doua tipuri de mocheta se folosesc metode si unelte diferite. Executarea montajelor acestor doua tipuri de mocheta sunt total diferite incepand cu aplicarea adezivilor pe suprafata si pana la incadrarea mochetei in spatiul respectiv si gestionarea pierderilor tehnologice.

Stratul suport in executare montajelor de mocheta este foarte important datorita faptului ca acesta confera rezistenta mecanica si astfel mocheta poate rezista mult mai mult in timp daca este montata pe un suport solid de genul: suport de sapa autonivelanta, suport de pardoseala flotanta sau suport de sapa grosiera

Montaj mocheta in hoteluri si birouri
Pentru hotelurile de 4 si 5 stele, datorita necesitatii confortului sporit si a lipsei de trafic in zonele de cazare, sunt executate montaje pe gripere. Aceste montaje nu folosesc adezivi, mocheta fiind prinsa mecanic perimetral, iar sub aceasta instalandu-se un strat de undelay, acesta din urma oferind confortul dorit, dand in acelasi timp senzatia de cald si pufos. In zonele de birouri, acolo unde clasa de confort trebuie sa fie relativ redusa iar rezistenta la trafic trebuie sa fie mare, montajul se realizeaza pe suport solid, necesitand lipirea mochetei pe intreaga suprafata.   

cea mai buna firma de contructii din bucuresti 
Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu